Sık Sorulan Sorular
Buradasınız: Anasayfa / Sık Sorulan Sorular
Sık Sorulan Sorular
Firmamız hakkında tüm merak ettiklerinizi aşağıdaki sorular içinde bulabilirsiniz
Güç Tespiti Nasıl Yapılır?
Düşük güçlerde güç tespiti, web sitemizde bulunan, güç hesap tablosu kullanılarak rahatlıkla hesaplanabilir. Büyük endüstriyel tesislerde ve özel yükler de (CNC, Lazer kesme makineleri, Tıbbi Cihazlar vb.) firmamıza başvurarak uzman teknik ekibimiz tarafından, bu işe özel harmonik analizörler yardımıyla güç analizini yaptırabilirsiniz.
Besleme Süresi Ne Demektir?
Elektrik kesintilerinde yüklerin, kesintisiz güç kaynaklarında kullanılan akülerde depo edilen enerji ile, ne kadar süre ile besleneceğini belirtir bir büyüklüktür. Akü besleme süresi, akü sayısı ve kapasitesi (Ah) ile orantılıdır.
Akü İlavesi Güç Kaynağı Kapasitesinin Artmasına Neden Olur mu?
"Besleme süresi ne demektir?" maddesinde açıklandığı gibi akü sayısının artması akü besleme süresinin artmasına neden olacaktır. Ancak KGK kapasitesi daima sabit kalmaktadır. Kapasite artırımı yapabilmenin tek yolu aynı zamanda güvenilirliği artırmanın da bir yolu olan paralellemedir.
Jeneratör ve KGK Arasındaki Farklar Nelerdir?
Kesintisiz Güç Kaynağı adından da anlaşılacağı gibi kesintisiz enerji kaynağıdır. Jeneratörden farklı olarak elektrik kesintisi esnasında kesintiyi hissetmezsiniz. Çünkü en hızlı jeneratör elektrik kesintisi olduktan 10sn sonra devreye girmektedir. Şu konu unutulmamalıdır ki kesintinin 1sn ile 10sn olması arasında hiçbir fark yoktur. KGK ise elektrik kesintisini kullanıcının yüküne hissettirmez. Ayrıca kesintisiz güç kaynağı elektronik, jeneratör ise mekanik bir yapıdan oluşmaktadır. Yukarıdaki farklılıklar da bundan kaynaklanmaktadır.
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın